Communal swimming pool – Colinas de Marbella

STAND-ALONE SINGLE-FAMILY HOUSING

The construction of an outdoor community pool is requested. The intervention takes place on the ground floor and on three different levels, as a result of the need to regularize the slope of the land. After accessing on foot to the enclosure from the car park at a height of 209.75, on the right-hand side there is a wall and a booth where there are two toilets (one of them adapted for the disabled). Wall and shed perform the function of containment of the land. The project, which corresponds to the requirements of the owners, is justified morphologically and constructively based on the characteristics, orientation and climatology of the area.

Technical data

ArchitectsJUAN ALEJANDRO GOÑI URIARTE I RUTH BUJÁN VARELA
LocationCARRETERA DE RONDA 29679 BENAHAVÍS, MÁLAGA
Surface area22,78m²
ClientCOMMUNITY OF OWNERS "COLINAS DE MARBELLA"
Project startOctober 2017
PhotographyNACHO ÁLVAREZ OSORIO
Klic Arquitectos en DecoMarbella

Discover more about
Klic Arquitectos


Juan Goñi and Ruth Buján, founders of Klic Arquitectos, talk about their project and their vision of architecture in this interview published in the specialized magazine DecoMarbella.

See interview

Tell us what
you have
in mind

    Responsible: KLICSTUDIO ARQUITECTURA Y DISEÑO SLP. Purpose: Receive and respond to the current query and the possible communications derived from it. Legitimation: We will only process your data with your express authorization by checking the corresponding box on this form. Recipients: Only the personnel of the responsible company will have access to the data. The data will not be transferred to third companies for commercial purposes. Rights: You have the right to know what data we keep about you, to rectify it and delete it as explained in our privacy policy.