Coworking – Polo Digital

INTERIOR PROPOSAL

To characterize this space, the installation of tubular elements hanging from the ceiling, grouped over the work areas, was carried out. Each workstation was assigned an identifying color, so that the tubes placed on them depart towards the rest of the office, forming a dynamic pattern on the ceiling. In their meeting with the side walls, the tubes will descend to a height of 1.60 meters

Technical data

ArchitectsRuth Buján Varela and Juan A. Goñi Uriarte
CollaboratorsNacho Álvarez-Ossorio
Project startJune 2019
Klic Arquitectos en DecoMarbella

Discover more about
Klic Arquitectos


Juan Goñi and Ruth Buján, founders of Klic Arquitectos, talk about their project and their vision of architecture in this interview published in the specialized magazine DecoMarbella.

See interview

Tell us what
you have
in mind

    Responsible: KLICSTUDIO ARQUITECTURA Y DISEÑO SLP. Purpose: Receive and respond to the current query and the possible communications derived from it. Legitimation: We will only process your data with your express authorization by checking the corresponding box on this form. Recipients: Only the personnel of the responsible company will have access to the data. The data will not be transferred to third companies for commercial purposes. Rights: You have the right to know what data we keep about you, to rectify it and delete it as explained in our privacy policy.